Mon. Oct 21st, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Vācijas instutionālajiem klientu fondiem dota zaļā gaisma investīcijām kriptovalūtās

Vācijas fondiem institucionālajiem klientiem no 1. jūlija būs iespēja investēt līdz 20% no saviem aktīviem kriptovalūtās. Tas būs iespējams pēc jaunās likumdošanas bāzes spēkā stāšanās, raksta Decrypt.

Eksperti uzskata, ka iniciatīvas realizācija nostiprinās Vācijas kā kriptovalūtu ieguldījumu haba pozīcijas un kļūs par svarīgu atskaites punktu digitālo aktīvu pieņemšanā.

22. aprīlī Bundestāgs apstiprināja attiecīgo likumprojektu. Tas stāsies spēkā pēc Vācijas Federālās padomes apstiprināšanas. Normas attiecas uz slēgtajiem ieguldījumu fondiem institucionālajiem klientiem (Spezialfond) ar ne mazāk kā €10 miljoniem, apdrošināšanas kompānijām un pensiju fondiem.

“Tas ir sasodīti daudz.” Spezialfond šobrīd ir aptuveni €1,2 triljoni ($1,8 triljoni). Kriptovalūtu pirkumi nenotiek vienā stundā, bet runa ir par vislielāko ieguldījumu resursu Vācijā, teica Svens Hildebrants, Distributed Ledger Consulting ģenerāldirektors.

Pēc Hildebranta aprēķiniem, kas bija viens no likuma lobistiem, Spezialfond var investēt kriptovalūtās līdz €350 miljardiem ($422 miljardi). Salīdzinājumam, pašreizējā kriptovalūtu tirgus kapitalizācija ir $2,16 triljoni.

© 2021 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!