Sun. Oct 20th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Toronto fondu biržā (TSX) un NASDAQ kotētā Kanādas kompānija Mogo maksās cashback līdz pat 3100 CAD kriptovalūtā jaunas hipotēkas noformētājiem

Toronto fondu biržā (TSX) un NASDAQ kotētā Kanādas kompānija Mogo paziņoja par jaunas stimulējošas programmas uzsākšanu ar pirmo kriptovalūtu. Par to tiek ziņots kompānijas tīmekļa vietnē.

Programma paredz maksāt līdz 3100 Kanādas dolāriem ($2460 raksta tapšanas brīdī) digitālā zeltā, noformējot jaunu hipotēku vai refinansējot esošo.

“Ņemot vērā bitkoņa svārstīgumu un spekulatīvo raksturu, pieaug kanādiešu skaits, kuri vēlas pievienoties šim tirgum, neriskējot ar savu naudu,” paziņoja Mogo dibinātājs un ģenerāldirektors Deivids Fellers.
Pēc viņa vārdiem, uzņēmuma, kā neatkarīga hipotekārā brokera mērķis ir apmierināt šo pieprasījumu.

2018. gadā Mogo palaida MogoCrypto programmu pirmās kriptovalūtas pirkšanai un pārdošanai.

2020. gadā kompānija paziņoja par nodomu ieguldīt līdz $1, 5 miljoniem digitālā zeltā.

© 2021 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!