Sat. Oct 19th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Ārkārtas stāvokļa beigas tuvojas un mūsu tehnoloģiju blogs atkal sāk savu darbību

Pēdējo četru mēnešu laikā notikuši daudz notikumu gan Bitcoin, gan finansu pasaulē, gan tehnoloģiju pasaulē. Šis bija ražīgs laiks arī mums – esam pārvērtējuši prioritātes un savā blogā daudz ko mainīsim – mazināsim kriptovalūtu īpatsvaru, atstājot vienīgi Bitcoin un palielināsim dažādu starpdisciplināru projektu aprakstus, kuri gan izmanto Bitcoin blokķēdi, gan to nedara. Pasaule ir daudzšķautnaina, Bitcoin nekad nebūs vienīgais maksāšanas līdzeklis, bet viens no daudziem, – tai pat laikā ir ļoti daudz interesantu projektu, kas attīstās un ir pelnījuši, lai Jūs par tiem uzzināt.

Turpmāk mēs publicēsim tikai interesantākos un labākos materiālus, ziņas un video – savdabīgu izlasi no tā, kas patīk un liekas svarīgi mums! Bez liekvārdības, ar humoru un kā vienmēr jaudīgi!

Jaunais 2021.gada Latvijas Bitkoina biedrības Tehnoloģiju blogs ir klāt!

© 2021 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!