Sun. Oct 20th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Manipulācijas ar bitkoina cenu sakrīt ar kriptovalūtas biržas BitMEX slēgšanu tehniskajai apkopei

Naktī uz trešdienu, 23.augustu minūtes laikā bitkoina vērtība pakāpās par $300, pārsniedzot atzīmi $6700.

Kriptovalūtas cenas grafikā skaidri redzams, ka lielā zaļā svece sakritusi ar BitMEX atslēgšanu plānveida tehniskajai apkopei. Īslaicīgais biržas kritums ilga no 01:00 līdz 02:00 pēc UTC. Šajā stundā bitkoins strauji pakāpās līdz $6850 , bet pēc notika cenas korekcija līdz $6680.

BitMEX oficiālajā Twitter kontā parādījās informācija par to, ka biržas komanda saskārusies ar problēmām, kas saistītas ar ieeju vietnē, bet tirdzniecības platformai tika veikts DDoS uzbrukums.


 

Kā var redzēt no komentāriem, manipulācijas ar bitkoina cenu kļuvušas par ikdienišķu parādību. 


 Ekonomists Alekss Krjūgers atzīmēja, ka šodienas incidents samazina ETF apstiprināšanas izredzes līdz nullei:

“Straujais bitkoina lēciens par septiņiem procentiem vēlreiz pierāda, ka ETF apstiprināšanas iespējamība kriptovalūtām tiecas uz nulli. Pat ja te nav manipulāciju (kas ir ļoti apšaubāms), nesenie notikumi pierādīja BitMEX svarīgumu. Biržas kritums ar 40 procentiem no  aktīva  dienas apgrozījuma izraisīs visa tirgus destabilizāciju”, viņš piebilda.

© 2018 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!