Fri. Oct 18th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

ASV arestēts kriptovalūtas maiņas punkta BitFunder radītājs Džons Montrolls

Saskaņā ar prokurora Džefrija Bermana teikto apsūdzētais Džons Montrolls daudzkārt melojis Zvērināto tiesai un maldinājis SEC darbiniekus, lai izvairītos no atbildības par BitFunder līdzekļu zudumu, ko bija izraisījis hakeru uzbrukums kriptovalūtu maiņas punktam. Kriptovalūtu maiņas punkts BitFunder tika uzlauzts 2013.gadā un hakeriem izdevās nolaupīt 6000 Bitcoin, summu, kas šobrīd ekvivalenta $ 70 milj.. Pēc šī incidenta tika nolemts kriptovalūtas maiņas punktu BitFunder slēgt.

© 2018 BITCOIN FONDS LATVIJA

 

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!