Fri. Jul 26th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Bijušais biržas Bitmex ģenerāldirektors Artūrs Heiss prognozē “lāču” tirgu kriptovalūtu tirgū

Bijušais biržas Bitmex ģenerāldirektors Artūrs Heiss prognozē “lāču” tirgu kriptovalūtu tirgū un aicina investorus izskatīt NFT perspektīvas un Metaversu. Investors Artūrs Heiss (Arthur Hayes) paziņoja, ka Ķīnas Evergrande bankrots un ASV Federālās rezerves (FRS) politika, kas vērsta uz dolāra likviditātes samazināšanu, negatīvi ietekmēs kriptovalūtu tirgu.

“FRS turpinās pastiprināt naudas un kredīta noteikumus, kamēr akcijas nenokritīs vai kāda daļa no ASV obligāciju tirgus pārstās darboties normāli.”

Tāpēc viņš aicina investorus, kuri tikai plāno ieiet tirgū ziemā, gaidīt FRS likmes paaugstināšanu martā vai 2022. gada jūnijā, un tikai pēc tam ieguldīt kriptoaktīvos. Investoriem, kuri jau tirgojas tirgus , eksperts piedāvā izskatīt iespēju ieguldīt naudu citu projektu ietvaros, lai nopelnītu naudu Metaversā vai NFT. Heiss uzskata, ka viņu izaugsme nav tieši saistīta ar ekonomiku un ir atkarīga no citiem faktoriem, kas var atbalstīt šo sektoru izaugsmi.

Vairāk par prognozēm šeit: https://blog.bitmex.com/circo-loco/

© 2021 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!