Sun. Oct 20th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Adobe programmatūras izstrādātājs prezentēja jaunu funkciju Photoshop grafiskajā redaktorā, kas orientēts uz neaizstājamo tokenu veidotājiem (NFT)

Adobe programmatūras izstrādātājs prezentēja jaunu funkciju Photoshop grafiskajā redaktorā, kas orientēts uz neaizstājamo tokenu veidotājiem (NFT). Detaļas atklāja kompānijas vadītājs Skots Belskis podkāstā Decoder.

Pēc viņa vārdiem, rīks ļaus sagatavot attēlus NFT veidā un pievienot papildu informāciju par satura veidotāju. Potenciālie NFT pircēji var pārbaudīt šos akreditācijas datus vietnē.

“Pievienojot sociālo tīklu un maku adreses saviem akreditācijas datiem, varat vēl vairāk pārliecināt patērētājus, ka esat sava satura radītājs,” teikts uzņēmuma blogā.

Jaunā risinājuma izstrāde ir pieprasīta pēc mākslinieku pieprasījuma – mākslinieki sūdzējās par Photoshop radīto mākslas darbu kopēšanu. Adobe izmantos metodi ar atvērtu avota kodu, lai parakstītu attēlu ar veidotāja personību.

Īstenojot iniciatīvu, kompānija ir noslēgusi partnerību ar NFT tirdzniecības vietām OpenSea, KnownOrigin, Rarible un SuperRare. Satura autori varēs arī demonstrēt savu NFT personiskajās lapās Behance – tās ietvers atsauces uz veidotāja adresātu.

© 2021 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!