Thu. Jul 25th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Arvien vairāk bagāto ģimenes biroju pievērš uzmanību kriptovalūtām, liecina Goldman Sachs dati

Arvien vairāk bagāto ģimenes biroju pievērš uzmanību kriptovalūtām, liecina Goldman Sachs dati.

Kā raksta Bloomberg, atsaucoties uz bankas aptauju, kurā piedalījās vairāk nekā 150 ģimenes biroju visā pasaulē, 15% jau investē kriptoaktīvos.

Vēl 45% respondentu ir ieinteresēti inflācijas risku un citu riskus, – “makroekonomisko izmaiņu veikšanā pēc neprecedenta monetāro un fiskālo stimulu gada” – mazināt ar digitālo valūtu palīdzību.

No aptaujā iesaistītajiem uzņēmumiem 22% pārvalda aktīvus vairāk nekā $5 miljardus, 45% respondentu pārvalda aktīvus apmērā no $1 līdz $4, 9 miljardiem. Ģimenes biroji ir tādas organizācijas, kuras nodarbojas ar bagātu ģimeņu kapitāla vairošanu.

© 2021 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!