Wed. Oct 23rd, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Ekskluzīvi mūsu mājaslapā: kriptovalūtu biržas Kraken CEO Džesses Pouela intervija Bloomberg par Bitcoin

Jesse Powell

Kraken CEO Jesse Powell Talks Bitcoin, Gold and Money Printing on Bloomberg TV – June 16th 2020

CEO Kraken nesenajā intervijā Bloomberg teica, ka ilgtermiņā bitkoins pārspēs zeltu kā vērtības saglabāšanas līdzeklis.

Pauels paziņoja, ka ar laiku bitkoīns kļūs tikpat vienkāršs izmantošanā kā ASV dolārs, un tas notiks ar otrā līmeņa risinājumu ieviešanu.

Pauels arī ieteica bitkoinu kā hedžēšanas līdzekli pret pašreizējām manipulācijām ar ASV dolāriem.

Salīdzinādams situāciju ar zeltu un naudu, Pauels atzīmēja, ka neeksistē “fiziska” problēma bitkoina pārvietošanai blokķēdē. Tādas programmas skaidras naudas saņemšanai kā PayPal un Venmo ļauj pārvietot fiat valūtas uz “nefizisku” formu, kamēr otrā līmeņa risinājumi bitkoinā sniedz vienkāršus instrumentus galvenās kriptovalūtas pārvietošanai:

“Drīz visas tehnoloģijas, kas ir bitkoina pamatā, vienkārši izzudīs kā suga.” Tas būs tāpat kā dolāra izmantošana – neviens nesaprot, kā darbojas amerikāņu valūta, bet visi to izmanto.

Pauels teica, ka pēdējo trīs mēnešu laikā Kraken ir vērojis jaunu kontu skaita pieaugumu no visiem investoru veidiem – tie ir ieguldījumu fondi, vadošie uzņēmumi, mazumtirdzniecības investori un treideri. Pauels arī minēja, ka pārējie institucionālie investori droši vien “sekos bara mentalitātei”.

Runājot par manipulācijām kriptovalūtas tirgos no “vaļu” puses, Pauels norādīja, ka tradicionālie tirgi arī ir pakļauti manipulācijām:

“Paskatieties, kā FRS pērk nevajadzīgas obligācijas no bankrotējušām amerikāņu kompānijām.” Tā ir manipulācija. Viņi drukā triljonus dolāru, lai pieaugtu akciju vērtība biržās. Tagad ir grūti noteikt cenas dolāros, un inflācija drīz vien izies no kontroles. Es personīgi būtu nopircis Bitcoin kā aizsardzību pret šo inflāciju.”

© 2020 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!