Sat. Oct 19th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Coca-Colu Āzijas reģionā un Austrālijā, Jaunzēlandē varēs pirkt par bitkoiniem

Viens no lielākajiem Coca-Cola ražotājiem Āzijas un Klusā okeāna reģionā Coca-Cola Amatil partnerībā ar digitālo maksājumu integratoru Centraly sāks pārdot dzērienus par kriptovalūtu.

Varat iegādāties Coca-Cola, izmantojot QR kodu, izmantojot lietojumprogrammu Sylo Smart Wallet, kas ir pieejama vairāk nekā 2000 tirdzniecības automātos. Izmantot pakalpojumu varēs arī Austrālijas un Jaunzēlandes iedzīvotāji.

“Centraly” uzskata, ka operācijas ar digitālajiem aktīviem ir ideāls risinājums Covid-19 pandēmijas apstākļos, jo minimizē nepieciešamību izmantot skaidru un fizisku kontaktu.

© 2020 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!