Thu. Oct 17th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

The TIE pētnieki – Twitter lietotāju interese par Bitcoin ir sasniegusi vēsturisko maksimumu

The TIE pētnieki publicēja atskaiti, no kuras izriet, ka Twitter lietotāju interese par Bitcoin ir sasniegusi vēsturisko maksimumu.

Augšupejošā dinamika tika fiksēta visa gada garumā. Izrāviens notika maija halvinga priekšvakarā, kad tika samazināta maineru balva par bloka ieguvi.

Pēdējo 30 dienu laikā bitkoinam veltīto tvītu skaits pacēlās līdz augstākajai atzīmei pēdējo 2,5 gadu laikā. Turklāt pozitīvo tvītu skaits par kriptovalūtu un tās perspektīvām ievērojami pārsniedz negatīvo pieminēšanu.

Uzņēmuma “The TIE” ģenerāldirektors Jošua Frenks paziņoja, ka pozitīvu tvītu skaits par BTC šobrīd ir augstākajā līmenī visā monitoringa laikā, ar kuru nodarbojās viņa komanda.

Eksperts uzskata, ka Twitter pozitīva attieksme pret kriptovalūtu signalizē par ātru monētas atgriešanos pārliecinātas izaugsmes fāzē. Piemēram, tikai 2020.gada 17. maijā, sociālajā tīklā tika publicēti vairāk nekā 31 000 tvītu ar vārdiem “Bitcoin”, “halvings”, “Bitcoin tirdzniecība”, “bitkoins un zelts”.

© 2020 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!