Fri. Oct 18th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Ethereum tīklā izlaisto Wrapped Bitcoin (WBTC) daudzums – 2300 BTC pārsniedzis Lightning Network bloķēto BTC daudzumu – 935 BTC

Ethereum tīklā nesen tika izlaisti 1000 Wrapped Bitcoin (WBTC).

Tādējādi kopējais bitkoinu skaits, kas bloķēts WBTC tokenos, ir sasniedzis 2300 BTC, bet Lightning Network pašlaik ir bloķējis tikai 935 BTC.

Wrapped Bitcoin ir ERC20 tokens, ko nodrošina 1: 1 bitkoinu. Tokena ideja ir pārnest milzīgo bitkoina likviditāti uz ethereum tīklu. Kastodiālā kompānija BitGo sniedz bitkoinu glabātāja pakalpojumus projektam.

WBTC tirgojas dažādās decentralizētajās un centralizētajās biržās. Lietotāji var arī mainīt BTC uz WBTC, izmantojot jebkuru no astoņiem “primārajiem pārdevējiem”, kas darbojas kā tokenu izplatīšanas avots: Dharma, Kyber, Set Protocol, GOPAX, AirSwap, Prycto, Ren un DiversiFi.

Lai veiktu apmaiņu, lietotājam jāveic KYC/AML procedūra pie pārdevēja, kas piegādā lietotāja BTC glabātājam un izlaiž vienādu WBTC daudzumu. Iespējams arī pretējais: tirgotāji var saņemt BTC, sadedzinot WBTC tokenu. WBTC iniciatīvu īsteno DAO (decentralizēta autonomā organizācija), kas sastāv no 16 projektiem, ieskaitot tādus DefiFi projektus kā Dharma, Compound, MakerDAO un Set Protocol.

© 2020 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!