Fri. Oct 18th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Wells Fargo Strategic Capital, trešā lielākā ASV banka, ieguldījusi 5 miljonus dolāru analītiskā kompānijā Elliptic

Saskaņā ar ceturtdien publicēto ziņām kompānija sniegs finansējumu Elliptic sērijas B finansējuma raundam līdz pat 28 miljoniem dolāru. Šobrīd firma jau ir piesaistījusi 23 miljonus ASV dolāru (kopš 2019.gada septembra).

Elipttic plāno paplašināties Āzijā un palielināt resursus sava jaunā produkta Discovery pārdošanai, kas palīdzēs bankām izlemt, ar kādām kriptobiržām sadarboties, un noteikt to uzticamības līmeni.

“Pašlaik vairākums banku nevar noteikt biržas, kurām ir naudas atmazgāšanas risks vai ēnu darījumu riski. Eliptic Discovery ļaus tiem izmantot pieeju, pamatojoties uz riska novērtējumu, un izmantot mūsu datus, lai noteiktu tās kriptobiržas, ar kurām bankasd var droši veidot biznesu, – teica Toms Robinsons, SIA Elliptic dibinātājs.

Wells Fargo ir pirmā amerikāņu banka, kura investēja Elliptic. Pērn septembrī Japānas banku grupa SBI Holdings investēja Elliptic ap 23 miljoniem dolāru. Spānijas banka Santander ir arī investors firmā, izmantojot savu InnoVentures vienību. Šobrīd investīcijas palielina Elliptic kopējo pieejamo finansējumu līdz 40 miljoniem dolāru.

© 2020 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!