Thu. Oct 17th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Lietotāji saņēmuši piekļuvi Telegram Open Network (TON) blokķēdes platformai – publicēta Lite versija

Lietotāji saņēmuši piekļuvi Telegram Open Network (TON) blokķēdes platformai – publicēta Lite versija. Telegram gan pašlaik nav sniedzis nekādus komentārus par testa versiju.

Šī vienkāršotā versija iekļauj tikai kompilācijai nepieciešamos failus, tostarp datubāzi RocksDB un bibliotēku Abseil. Pēc uzstādīšanas un iestatīšanas tas tiek pieslēgts testa tīkla TON pilnam mezglam.
Vietnē publicēta arī detalizēta instrukcija  gudro kontraktu izveidei TON speciāli Telegram radītā programmēšanas valodā Fift.
Papildus lietotāji var iepazīties ar virtuālās mašīnas TON un blokķēdes platformas aprakstu.
Blokķēdes platformas TON aktivizēšana notiks 2019. gada trešajā ceturksnī. Iepriekš izstrādātāji ziņoja par projekta slēgtās testēšanas veiksmīgu norisi.

© 2019 The Bitcoin Foundation Latvia

 

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!