Thu. Oct 17th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Naktī uz trešdienu, – 19. decembri, bitkoina maininga sarežģītība kritusies jau otreiz šogad un šoreiz par 9,5%

Naktī uz trešdienu, 19. decembri, bitkoina maininga sarežģītība kritusies jau otreiz šogad un šoreiz par 9,5%. Tieši  pateicoties šim notikumam pamazām pieaug bitkoina ieguves rentabilitāte.

Pēc BitCluster direktora Dmitrija Šuvajeva teiktā – šobrīd viena ierīce Antminer s9 ar hashrate 14 TH/s – ja bitkoina cena ir 3700 $ un Krievijas elektrības cenas – dod trīs reizes lielāku peļņu ar ikmēneša izmaksām aptuveni 55 $ apmērā.

“Pastāvot bitkoina kursa pieauguma tendencei – kādu mēs vērojam kopš nedēļas sākuma, vai saglabājot bitkoina pašreizējo vērtību ap 3700 $ – maininga rentabilitāte tagad ir 35-42% no ieņēmumiem mēnesī”, – piebilda Šuvajevs.

Bitkoina cena pēdējās dienās pakāpusies vairāk nekā par 10% un publikācijas brīdī tas tiek tirgots aptuveni par 4000 $.  Rudens beigās bitkoina maininga sarežģītība piedzīvoja otro vislielāko samazinājumu visā vēsturē – par 15%.

© 2018 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!