Fri. Oct 18th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Venecuēlas nacionālās kriptovalūtas El Petro cena tiek paaugstināta no 3600 līdz 9 000 bolivāriem

Venecuēlas prezidents Nikolass Maduro paziņojis, ka nacionālās kriptovalūtas El Petro cena tiek paaugstināta no 3600 līdz 9 000 bolivāriem. 
Venecuēlas ekonomists Leonardo Bunjaks paziņojis, ka ar šo lēmumu Maduro ir devalvējis suverēno bolivāru attiecībā pret Petro vairāk nekā par 100%.

“Bolivāra piesaiste El Petro – tā ir piesaiste tukšai vietai. El Petro vispār nevar uzskatīt par kriptovalūtu, jo tās vērtību nosaka prezidents un to nenosaka pieprasījuma un piedāvājuma attiecība”, – teica ekonomists.

Venecuēlas prezidents arī palielinājis El Petro piesaistīto minimālo darba algu no 1800 līdz 4 500 bolivāriem. Pēc melnā tirgus kursa jaunā darba alga ir 9,5 $ mēnesī. Lai gan valdība pilsoņiem izsniedz sertifikātus par El Petro iegādi – maks kriptovalūtu uzglabāšanai un tās kods līdz šim nav pieejams. “Ar naftu nodrošinātajai” digitālajai valūtai nav arī datu par aktivitāti tīklā un apstiprinātām transakcijām.

© 2018 The Bitcoin Foundation Latvia  

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!