Wed. Jul 24th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Kriptovalūtu birža Binance iegādājas multikriptovalūtu maka Trust Wallet provaideru

Kriptovalūtu birža Binance iegādājas multikriptovalūtu maka Trust Wallet provaideru, kas atļauj lietotājiem uzglabāt vairāk kā 20 000 kriptovalūtu uz Ethereum bāzes. 

“Lietotāji kontrolē 100% savu līdzekļu, tagad viņiem pieejami gan centralizēti, gan decentralizēti risinājumi”, atzīmēja kriptovalūtu biržas Binance vadītājs Čanpens Džao.

Darījuma summa netiek izpausta, tomēr Džao paziņojis, ka firmas vērtība nebija augsta šaurās klientu bāzes dēļ. Tāpat viņš arī piebildis, ka Binance plāno iegādāties vēl vairākas kompānijas un ar dažām jau notiek pārrunas.

Pirkums atļaus pievienot mobilo aplikāciju saviem pakalpojumiem. Savukārt Trust Wallet varēs izmantot visas priekšrocības, ko piedāvā birža. Lietotāju bāzi un apmaiņas punktu. Trust Wallet komanda joprojām turpinās strādāt anonīmi.

© 2018 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!