Mon. Oct 21st, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Ņujorkas fondu biržas ( NYSE ) īpašnieks Džeffs Sprečers: “…ļaudis vairāk tic Satoši Nakamoto, kuru nav redzējuši, nevis ASV Federālajām rezervēm”

    Džeffs Sprečers, kompānijas International Exchange Inc. (ICE) izpildirektors, kura ir Ņujorkas fondu biržas ( NYSE ) īpašnieks, paziņojis, ka ir neapdomīgi ignorēt kriptovalūtas: “Mēs nevaram ignorēt reālo kriptovalūtu attīstības tendenci un noniecināt to…Ļaudīm ir lielāka uzticība cilvēkam, ko sauc Satoši Nakamoto un kuru neviens nav redzējis, nekā ASV Federālajām Rezervēm. Kriptovalūtas šobrīd iziet pirmo attīstības fāzi un tās ir daudz ērtākas nekā valdība un sociālie institūti un es neko neizslēgtu attiecībā uz kriptovalūtām…”

 

© 2018 BITCOIN FONDS LATVIJA 

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!