Sat. May 11th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

N26 ir viena no lielākajām Eiropas finanšu kompānijām, kuru novērtē kā 9 miljardu dolāru vērtu. Līdz nesenam laikam kriptobankas N26 ambīcijas tika koncentrētas uz paplašināšanos ārzemēs – ASV un Lielbritānijā. Tomēr 2021. gada novembrī N26 paziņoja, ka pamet abus tirgus un šobrīd plāno koncentrēties uz savu iekšējo – Eiropas reģiona biznesu. Proti – paplašināt pakalpojumu sarakstu un to kvalitāti saviem 7 miljoniem klientu.

Pēc N26 līdzdibinātāja Maksa Taientāla vārdiem, tā vietā, lai nokļūtu citos reģionos, kas atņem daudz spēka un naudas, N26 nostiprinās savas pozīcijas Eiropā. Ieskaitot ieguldījumus kriptovalūtās un brokeru darbībā. Kriptovalūtas servisa sastāvs un raksturs pagaidām netiek atklāts.

Vairāk par šo lēmumu šeit: https://n26.com/en-eu/press/press-release/n26-to-discontinue-us-operations

© 2022 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!