Mon. Jul 22nd, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Berkshire vadītāja vietnieks Hathaway Čārlijs Mangers uzstājies pret kriptovalūtām

97 gadus vecais ekonomists un priekšsēdētāja vietnieks Berkshire Hathaway Čārlijs Mangers uzstājies pret kriptovalūtām un paziņojis, ka Ķīna pareizi aizliedz digitālos aktīvus savā teritorijā.

Konferencē Sohn Hearts and Minds, kas notiek Austrālijā, Mangers pastāstīja, ka investīciju tirgū vērojams “kaut kāds neprāts”. Viņš atzīmēja, ka dotcom buma laikā kompāniju kapitalizācija bija augstāka, taču pats finanšu tirgus tagad ir trakāks un mežonīgāks.

Īpaši viņam nepatīk kriptovalūtu popularitāte: “Es nekad nepirkšu kriptovalūtu un pat gribētu, lai tās vispār neizgudrotu.” Es domāju, ka Ķīna ir pieņēmusi pareizo lēmumu, vienkārši aizliedzot tās. Mana valsts iet pa citu ceļu, nepareizo ceļu. Es gribu taisīt naudu, pārdodot cilvēkiem labas lietas. Ticiet man, cilvēki, kas izveidoja kriptovalūtas, domāja nevis par patērētājiem, bet par sevi un savu labklājību.”

Vecie buki mēdz kļūdīties, tas gan jāpatur prātā!

Pilns raksts šeit: https://www.smh.com.au/business/banking-and-finance/charlie-munger-says-investing-climate-crazier-than-dot-com-era-20211203-p59ehk.html

© 2021 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!