Fri. Oct 18th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Kompānija Square izveidos bitkoina aparatūras maku un bitmonētu uzglabāšanas servisu

Square izveidos aparatūras maku un bitkoina uzglabāšanas servisu. Par to informēja maksājumu kompānijas Aparātu produktu izstrādes nodaļas vadītājs Džesijs Doroguskers (Jesse Dorogusker).

“Mēs nolēmām izveidot aparatūras maku un servisu, lai padarītu bitkoina uzglabāšanu izplatītāku. Mēs turpināsim uzdot jautājumus un atbildēt uz tiem. “Koreakcija uz mūsu reakciju par šo projektu bija satriecoša,” rakstīja Doroguskers.

Pēc viņa vārdiem, kompānija sāka vākt komandu maka izstrādei. To vada Square ierīču drošības nodaļas vadītājs Makss Gizs. Par produktu arī strādās Tomass Templtons, kurš, tāpat kā Doroguskers, ir strādājis Apple.

Izstrādāšanas nodaļas vadītājs atzīmēja, ka uzņēmums veiks izmaiņas mobilā kriptovalūtas maka un “palīgpatstāvīgās uzglabāšanas” koncepcijā (assisted-self-custody). Pagājušajā mēnesī Square vadītājs Džeks Dorsijs paskaidroja šo terminu.

“Uzglabāšana nav obligāti “viss vai nekas”. Iespējams, mēs varēsim vienkāršot šo funkciju, izmantojot “palīglīdzekli”. Šāds risinājums prasa lielisku produktu dizainu: minimālais iestatīšanas laiks, savietojamība ar esošajām ierīcēm un uzticamība, viņš rakstīja.

Atbildot uz jautājumiem Twitter, Dorsijs uzsvēra, ka runa ir par maku ar atklātu avota kodu, ko var integrēt ar viedtālruņiem. Uzņēmuma vadītājs arī apstiprināja, ka viena no projekta prasībām ir vienkāršība.

© 2021 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!