Thu. Oct 17th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Šveices Nacionālais pasta operators PostFinance un tiešsaistes banka Swissquote prezentējusi Yuh aplikāciju

Šveices Nacionālais pasta operators PostFinance un tiešsaistes banka Swissquote prezentējusi Yuh aplikāciju. Viņas lietotāji varēs ieguldīt Bitcoin, Ethereum un citās 11 kriptovalūtās.

Komisija par digitālo aktīvu pirkšanu/pārdošanu būs 1%. Izstrādātāji sola saglabāt konkurētspējīgu komisiju līmeni. Maksa par konta pārvaldīšanu, maksājumiem, P2P pārvedumiem un papildināšanu ar debeta kartēm netiek iekasēta.

Bez kriptovalūtām lietotāji varēs pirkt vairāk nekā 100 populāras akcijas un biržas fondus. Personiskās finanšu pārvaldības lietojumprogramma ir pieejama aplikāciju veikalā App Store un Google Play.

Partneri arī uzsāka kriptovalūtas Swissqoin pārdošanu. Atverot rēķinu Yuh ar 500 Šveices frankiem, klienti saņems tādu pašu ekvivalentu šajā aktīvā. Papildu monētas sadalīs par tirdzniecību un aktivitāti aplikācijā.

Swissquote un PostFinance plāno Swissqoin cenas pieaugumu, pateicoties Yuh kādu ienākumu daļai konvertācijā kriptovalūtā.

© 2021 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!