Thu. Oct 17th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Kompānija OpenSea, NFT tokenu pārdošanas platforma izmantos protokolu Immutable X, lai pilnībā likvidētu komisijas izmaksas NFT tokenu tirdzniecības laikā

Kompānija OpenSea, NFT tokenu pārdošanas platforma izmantos protokolu Immutable X, lai pilnībā likvidētu komisijas izmaksas NFT tokenu tirdzniecības laikā.
Mārketinga pārstāvji paziņoja, ka tehnoloģija nodrošinās tūlītēju darījuma apstiprināšanu un augstu mērogojamību. Pēc projekta datiem, protokols var apstrādāt vairāk nekā 9000 transakciju sekundē.

Pēc OpenSea produktu nodaļas vadītāja Neita Česteina teiktā, Immutable X integrācija ļaus lietotājiem tirgoties bez komisijas maksas.

“Mēs ceram, ka mākslinieki un nākotnes OpenSea spēļu izstrādātāji gūs labumu no šī risinājuma,” paziņoja Česteins.

Iepriekš platforma anonsēja atbalstu Klaytn no Dienvidkorejas interneta giganta Kakao. Integrācija ļauj uzturēt NFT tokenus, pamatojoties uz Klaytn un sinhronizējot kontus ar kriptovalūtu maku Kaikas.

Kas par zvēru OpenSea apskatīties iespējams šeit: https://opensea.io?ref=0xbc174f48251d7227b02f900b460702dd02d51d4f

© 2021 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!