Thu. Oct 17th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Alibaba Group direktoru padomes priekšsēdētājs Džeks Ma kritizēja globālos finanšu noteikumus un aicinājis koncentrēties uz inovācijām

Alibaba Group direktoru padomes priekšsēdētājs Džeks Ma kritizēja globālos finanšu noteikumus un aicinājis koncentrēties uz inovācijām. Miljardieris ir pārliecināts, ka jaunās sistēmas neatņemama sastāvdaļa būs digitālās valūtas, vēsta Bloomberg.

Savas uzstāšanās laikā Bund samitā Šanhajā viņš salīdzināja Bāzeles nolīgumus ar “veco ļaužu klubu”. Viņu nomāc, ka pasaule ir koncentrējusies uz risku kontroli, nevis attīstību. Miljardieris ir pārliecināts, ka bieži vien tas noved pie iespēju ignorēšanas valstīm ar jaunattīstības ekonomiku.

Pēc Ma domām, Ķīnu var pieskaitīt pie “jauniešiem”, kam nepieciešama finansu ekosistēmas celtniecība ilgtspējīgai attīstībai. Viņš ir pārliecināts, ka tuvāko 30 gadu laikā pasaulei būs nepieciešama jauna veida finanšu sistēma, kuras pamatā būs digitālās valūtas.

© 2020 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!