Sun. Oct 20th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Kriptovalūtas NEO platformas tīkla atjauninājums notiks 2019.gada 3. jūnijā

Kriptovalūtas  NEO  platforma paziņojusi par gaidāmo tīkla atjauninājumu, pēc kura visām konsensu atbalstošajām nodēm būs jāpāriet uz klienta versiju neo-cli v2.10.2.


 

NEO atjauninājums notiks  2019.gada 3. jūnijā, plkst. 09.00 GMT.

Protokola jaunā versija atbalsta optimizētu konsensa algoritmu dBFT2.0. Lai paaugstinātu tīkla stabilitāti, tiks ieviestas izmaiņas transakciju komisiju mehānismā. Lai izvairītos no krāpšanas, lielām transakcijām – virs 1024 baitiem – komisijas maksa tiks aprēķināta, pamatojoties uz to lielumu. Uz parasto lietotāju standarta transakcijām šīs izmaiņas neattieksies – to komisijas maksa būs 0.001 GAS.

Lietotāji, kuri izmanto procedūru attālinātas izsaukšanas funkciju, varēs uzstādīt maksimālo ierobežojumu iekasējamās komisijas maksas lielumam. Tādā gadījumā, ja tīkla pašreizējā vērtība pārsniegs uzdoto parametru – tādas transakcijas netiks apstiprinātas.

Izstrādātāji iesaka visām biržām iepriekš atjaunot savus programmatūru līdz aktuālajai versijai, bet pakalpojumu piegādātājiem būt gataviem strādāt ar jauno komisiju aprēķināšanas metodi.

© 2019 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!