Sat. Oct 19th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Kriptovalūtu birža Binance pievienojusi subkontu radīšanas funkciju VIP-lietotājiem

Kriptovalūtu birža Binance pievienojusi subkontu radīšanas funkciju VIP-lietotājiem. VIP-lietotāji varēs turpmāk radīt līdz 200 subkontiem

Spriežot pēc video – Binance DEX interfeiss daudzējādā ziņā atgādinās jau esošās biržas ārējo izskatu. Papildu funkcijas iekļauj iespēju pievienot ārējās adreses, izveidot mneminisko frāzi no 24 vārdiem privātām atslēgām, kā arī bilanču cilni. Interfeisā var redzēt lietotāja ikonu ar nolaižamu izvēlni, kurā parādītas individuālas adreses.

Izmantojot apskatu, lietotāji var meklēt blokus un transakcijas, kas iekļautas konkrētā blokā.

“Lietotāju līdzekļus aizsargās decentralizētas lietotnes – tādas kā Trust Wallet, kam ir no servera neatkarīga infrastruktūra, uzglabājot privātās atslēgas lietotāju ierīcē. Tas nozīmē, ka līdzekļi būs pieejami tikai pašiem lietotājiem”, – teikts Binance paziņojumā.

Binance izpilddirektors (CEO) Čanpens Džao sniedzis arī papildu komentāru saistībā ar nākamo decentralizēto biržu, atzīmējot, ka bloku izveides laiks platformā būs viena sekunde, bet transakcijas būs momentānas – to galīgums tiks fiksēts pēc viena apstiprinājuma.

Binance decentrālās biržas DEX palaišana gaidāma 2019. gada sākumā. Platforma lietotājiem nodrošinās iespēju tirgot gan biržas kriptovalūtu BNB, gan arī citas kriptovalūtas. Šobrīd BNB ir standarta Ethereum ERC-20 kriptovalūta, bet vēlāk tā tiks pārveidota uz Binance Chain kriptovalūtu.

  © 2018 The Bitcoin Foundation Latvia 

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!