Fri. Oct 18th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Singapūras kriptovalūtu birža KuCoin noslēgusi vienošanos ar Izraēlas bitkoinu jaunuzņēmumu Simplex

Singapūras kriptovalūtu birža KuCoin noslēgusi vienošanos ar Izraēlas bitkoinu jaunuzņēmumu Simplex. Pateicoties sadarbībai – KuCoin lietotāji varēs pirkt kriptovalūtas, izmantojot kredīta un debeta kartes.


 

Pašreiz serviss ļauj mainīt ASV dolārus un eiro pret Bitcoin, Ethereum un Litecoin. Pakalpojums pieejams 100 valstu rezidentiem.
Simplex partneru skaitā ietilpst tādas lielas kompānijas, kā: Shapeshift, MyCrypto, BRD un XAPO. Pateicoties sadarbībai ar apstrādes servisu – vietne Litecoin.com novembrī pievienoja iespēju iegādāties kapitalizācijas ziņā septīto kriptovalūtu LTC.

 © 2018 The Bitcoin Foundation Latvia 

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!