Fri. Oct 18th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Dienvidkorejas tehnoloģiskais gigants Samsung Electronics, Squire Mining un kompānija Gaonchips izstrādās 10 nm ASIC čipus bitkoina mainingam

Dienvidkorejas tehnoloģiskais gigants Samsung Electronics, Squire Mining un kompānija Gaonchips izstrādās 10 nm ASIC čipus bitkoina mainingam. 

Tas teikts oficiālajā preses relīzē.

Izstrādātāji šobrīd testē apstrādes tehnoloģiju. Pēc tās apstiprināšanas tā būs pamats sākotnējai ASIC čipu masveida ražošanai. Augustā Squire Mining piesaistīja 25 milj. $ un noslēdza līgumu ar maininga pūlu Coingeek, kuram plāno piegādāt jaunos ASIC mainerus. Samsung tas ir  pirmais projekts kriptovalūtas maininga sfērā. Iepriekš kompānija jau piedāvāja čipu ražošanas pakalpojumus dažām maininga korporācijām – arī pazīstamajai Innosilicon. Aprīlī ASIC maineru čipu pārdošana nodrošināja Samsung rekordlielu operāciju peļņu 1. ceturksnī 14 mljrd. $ apmērā.  

© 2018 The Bitcoin Foundation Latvia 

 

 

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!