Wed. Jul 24th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Investors Maiks Novogracs ( ASV ) prognozē Bitcoin kursu 20 000 $ par 1 BTC

ASV finansu kompānijas Goldman Sachs bijušais partneris, bet tagad kripto uzņēmējs un digitālās bankas pārvaldnieks Maiks Novogracs uzskata, ka pēdējo dienu svārstības Bitcoin tirgū  var būt signāls bitkoina jaunās augšupejas sākumam.

Sarunā ar CNBC vadītāju Ranu Noineru nesen notikušajā konferencē Beyond Blocks Dienvidkorejā viņš paziņoja, ka bitkoina lokālais minimums, iespējams, jau palicis pagātnē, bet nākotnē to var gaidīt jaunas virsotnes.

“Kopumā ņemot – mēs jau esam sasnieguši minimumu. Es neņemos to apgalvot, bet šķiet, ka  tieši tā tas ir. Es patiešām domāju, ka mēs jau sagatavojam labu pamatu nākamajai Bitcoin kustībai augšup. Es domāju, ka nākamais izrāviens prasīs kastodiālus risinājumus no drošiem avotiem un lielāku regulatīvo noteiktību no finansu regulētājiem”, atzīmēja Maiks Novogracs.

Galvenā atšķirība starp pašreizējo augšupeju un agrīnākiem periodiem – pēc viņa domām – ir institucionālo investoru iespējamais pieplūdums. Tajā pašā laikā kriptovalūtu uzglabāšanas risinājumi, ko piedāvā tādas kompānijas kā Coinbase un BitGO, institucionālajiem investoriem var šķist nepietiekami droši, un tad viņi gribēs izmantot Goldman Sachs vai citas viņiem zināmas iestādes palīdzību – uzskata Maiks Novogracs.

“Mēs nevarēsim sasniegt 10 000 $, neizpildot šos nosacījumus, jo tieši tie ļauj piesaistīt institucionālos investorus, bet mēs noteikti tur nonāksim. Mēs sasniegsim 10 000 $ par 1 BTC, bet pēc tam uzreiz dosimies uz 20 000 $ par 1 BTC”, piebilda Maiks Novogracs.

© 2018 The Bitcoin Foundation Latvia

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!