Sat. Oct 19th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Maininga iekārtu ražotāju Bitmain lietotāji kritizējuši par jaunāko maineri AntMiner B3

Maininga iekārtu ražotāju Bitmain lietotāji kritizējuši par jaunāko maineri AntMiner B3: ierīču pirmie lietotāji apsūdzējuši kompāniju negodīgā mārketinga taktikā un sliktā kvalitātes kontrolē.

Saskaņā ar paziņojumu AntMiner oficiālajā WeChat kontā – jaunais produkts AntMiner B3, kas paredzēts kriptovalūtas Bytom (BTM) mainingam, nāca klajā 25. aprīlī – dienu pēc Bytom blockchain aktivizēšanas. Pirmā 25 000 maineru B3 partija par cenu 17 000 Ķīnas juaņas (ap 2600 $) gabalā tika izpārdota pāris sekundēs.

Neraugoties uz to, ka AntMiner B3 oficiālajos parametros norādīta skaitļošanas jauda 750 hash sekundē, no pirmajiem Ķīnas lietotājiem saņemtas sūdzības, kurās tiek apgalvots, ka Bitmain mārketologi šo rādītāju ir būtiski pārspīlējuši.

Kā ziņo vietējais ziņu izdevums – Ķīnas maineri ir veikuši sākotnējo testu un paziņojuši, ka AntMiner B3 izstrādā ne vairāk kā 500-600 hash sekundē, un tas būtiski samazina peļņu no solītajiem 47 BTN dienā līdz mazāk nekā 10.

Dažu pēdējo nedēļu laikā vietējā kopienā parādījies ievērojams skaits sūdzību, un maineri sākuši veidot grupas WeChat un dalīties par saviem iespaidiem par maineri Ķīnas jautājumu un atbilžu vietnē Zhihu.

Sociālajos tīklos izskan aizdomas, ka B3 ražošanai Bitmain izmanto atkal lietotas komponentes. Saskaņā ar ziņojumu Zhihu kāda “jaunā” AntMiner B3 ventilators bijis pārklāts ar putekļiem – ar ko arī var izskaidrot ierīces vājos skaitļošanas parametrus.19. maijā Weibo tika izveidots speciāls konts, kas iestājas par to, lai Bitmain kompensē B3 pircējiem nodarītos zaudējumus.

Kā ziņo aktīvisti Weibo – 28. maijā B3 pircēju grupa apmeklēja Bitmain biroju Pekinā, lai apspriestu problēmas risinājumu. Grupa acīmredzot bija neliela, bet, lai sarunas noritētu mierīgi – sanāksmē piedalījās vietējie policisti.

Vietējie avoti arī apgalvo, ka Bitmain ir paudusi gatavību labot problemātiskās ierīces ar mazo hash jaudu, bet atteikusies atmaksāt naudu. Turklāt kļuvis skaidrs, ka kompānija vēlas lietā iesaistīt juristus.

Saskaņā ar citiem paziņojumiem Bitmain atzīst problēmas ar dažām B3 ierīcēm, apgalvojot, ka tādu nav vairāk kā 1%. Kompānija turklāt noliedz lietotu komponentu izmantošanu.

Atbildot uz apsūdzībām tajā, ka pieteiktie maineru parametri neatbilst realitātei – Bitmain pārstāvji paskaidrojuši:

“Maineri – tie būtībā ir investīciju produkti… Peļņa ir atkarīga no tirgus dinamikas, tāpēc kompānija vai atsevišķs cilvēks nevar neko garantēt”, atzīmēja kompānija savā paziņojumā.

© 2018 The Bitcoin Foundation Latvia 

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!