Sat. Apr 20th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

Austrālijas kriptovalūtu birža Blockbid iegūst AUSTRAC licenci

    Austrālijas kriptovalūtu birža Blockbid kļuvusi par trešo AUSTRAC licences ieguvēju, kas garantē kriptovalūtu biržai iespējas veikt transakcijas ar kriptovalūtām Austrālijā. Blockbid piedāvā saviem klientiem plašu kriptoaktīvu spektru un iespēju tos pirkt un pārdot ar septiņām pasaules papīra valūtām. Biržas komisija sastāda 0.1% no darījuma apjoma. Pagaidām birža darbojas testa režīmā, bet iespējams iesniegt iesniegumu un izmantot servisu. Tālāk jau notiks investoru reģistrācija.

© 2018 BITCOIN FONDS LATVIJA 

 

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!