Sat. Apr 20th, 2024

Viss par un ap Bitcoin un citām populārākajām kriptovalūtām

The Bitcoin Foundation Latvia blogs par kriptovalūtu Bitcoin latviešu valodā 📈 Finansu pasaules ziņas🏙️Ekonomika🗿 Mākslīgais intelekts📡 Kosmosa tehnoloģijas🤖 Robotika un kibernētika 🛰️Visuma izpēte 🛸Marsa kolonizācija

JP Morgan Chase bankas izpilddirektors atvainojas par saviem izteikumiem

JP Morgan Chase bankas izpilddirektors izteicis nožēlu par saviem izteikumiem, kuros Bitkoinu nosauca par krāpšanu. Intervijā Fox Buisness viņš atvainojās par saviem izteikumiem un atzīmējis, ka joprojām nav ieinteresēts kriptovalūtā: “…kaut arī daudzi Bitkoinu šobrīd uzskata par kaut ko nozīmīgu, man ir cits viedoklis”.

Atgādinām, ka JP Morgan Chase banka pieder ietekmīgajam Rokfelleru baņķieru klanam. 2010.gadā ASV federālā vērtspapīru komisija veica izmeklēšanu par bankas tirdzniecību ar hipotēku obligācijām un mahinācijām līdz 2008.gadam. Rezultātā JPMorgan Chase%Co. samaksāja rekordsummu – 13 mljrd. USD, lai izmeklēšana tiktu pārtraukta. JPMorgan ir uzstādījis rekordu, samaksājot no 2008 līdz 2013 gadam 18 miljrd. USD tiesu darbos.

© 2018 BITCOIN FONDS LATVIJA 

 

Leave a Reply

ICO kalendārs

Latvijas Bitkoina biedrība sadarbībā ar Investing.com
Copyright © 2017-2023. Made with ❤️ in Latvia. All rights reserved The Bitcoin Foundation Latvia | Newsphere by AF themes.
error

Vai bija noderīgi? Ja jā, tad atbalsti lūdzu mūs sociālajos tīklos - sekojot vai spiežot like. Lai varam sniegt informāciju vēl vairāk iedzīvotājiem Latvijā par Bitcoin. Paldies Tev jau iepriekš par atbalstu!